...
Napisał(a)
Witam, jako że pankejk jest prosty i dość popularny to umieszczam go w swojej diecie dość często. Mam jednak problem, wcześniej robiłem z mąki gryczanej a teraz kupiłem owsianą i wychodzą jakieś takie mniej pulchne, nie rosną tak jak na tamtej mące, może być to wina właśnie mąki czy raczej z tą mąką trzeba np inne proporcje? :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Z każdą mąką wyjdzie inny omlet Owsiana jest widocznie cięższa niż gryczana, masz do wyboru pełen wachlarz różnych mąk, możesz spróbować z pszenną razową, jaglaną, kokosową, kasztanową
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
czyli jest taka możliwość, że może być to wina mąki... wiedziałem że coś mi tu nie gra, dzięki w takim razie za odpowiedź :)
Poprzedni temat
[BLOG] KamilTrenuje i Gotuje :)
Polecane artykuły