SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

szybkie pytanie (Pankejk)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1157

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 96 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 19016
Witam, jako że pankejk jest prosty i dość popularny to umieszczam go w swojej diecie dość często. Mam jednak problem, wcześniej robiłem z mąki gryczanej a teraz kupiłem owsianą i wychodzą jakieś takie mniej pulchne, nie rosną tak jak na tamtej mące, może być to wina właśnie mąki czy raczej z tą mąką trzeba np inne proporcje? :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Z każdą mąką wyjdzie inny omlet Owsiana jest widocznie cięższa niż gryczana, masz do wyboru pełen wachlarz różnych mąk, możesz spróbować z pszenną razową, jaglaną, kokosową, kasztanową

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 96 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 19016
czyli jest taka możliwość, że może być to wina mąki... wiedziałem że coś mi tu nie gra, dzięki w takim razie za odpowiedź :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[BLOG] KamilTrenuje i Gotuje :)

Następny temat

Pełnoziarnisty makaron fusilli z wędzonym łososiem i warzywami w delikatnym sosie

WHEY premium