SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ryba po obróbce

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1051

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 118 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 4368
Witam ile lżejsza jest ryba po obróbce ? Czyli np. 100 g przed obróbką a ile będzie miała po usmażeniu ? Tak na oko ile procent mniej więcej bo np. mięso ma ok 30% mniej ma po obróbce
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 978 Napisanych postów 11361 Wiek 5 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 191506
Jeśli smażysz na tłuszczu to tłuszcz wciągnie i wtedy tak dużo mnie wagi nie straci . Pytanie źle sformułowane , sprawdź sobie wartości na potreningu.pl .
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
Trudno określić :P zależy jaka ryba, czy mrożona, ile glazury, czy świeża. jak smażysz it
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 118 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 4368
no właśnie ciężko określić :D zwarzę ją surową i po usmażeniu :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6267 Napisanych postów 76019 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754787
Nie da się określić. W jakim celu potrzebna jest Ci ta informacja/
1

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Redukcja - makroskładniki

Następny temat

Dieta pomoc

WHEY premium