...
Napisał(a)
Witam ile lżejsza jest ryba po obróbce ? Czyli np. 100 g przed obróbką a ile będzie miała po usmażeniu ? Tak na oko ile procent mniej więcej bo np. mięso ma ok 30% mniej ma po obróbce
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Jeśli smażysz na tłuszczu to tłuszcz wciągnie i wtedy tak dużo mnie wagi nie straci . Pytanie źle sformułowane , sprawdź sobie wartości na potreningu.pl .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Trudno określić :P zależy jaka ryba, czy mrożona, ile glazury, czy świeża. jak smażysz it
...
Napisał(a)
Nie da się określić. W jakim celu potrzebna jest Ci ta informacja/
1
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły