SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Na czym smażyć ?

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4306

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 301 Napisanych postów 3861 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 33763
u mnie PAM na zmiane z kokosowym :) szkoda ze wszystko co dobre musi byc drogie :(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 655 Napisanych postów 11875 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 88271
pam lub olej avocado, punkt dymienia 500f (260c bodajze) no i jest bez zapachowy, bo robiac na koksowoym nie wiem czy jem mieso czy batonik slodki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Tylko nie wiem czy zwróciliście uwagę że PAM na patelni szybko czernieje? Do mnie to niestety nie przemawia.

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 655 Napisanych postów 11875 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 88271
Jak robisz cos na szybko kurczaka itp, to pam original jest ok, zatem jak chcesz dluzej posmazyc to ci polecam pam na grila, tak czy siak u mnie na ta chwile olej z avocado wymiata, niestety tej lepszej jakosci u mnie to 15$ za 500ml wiec koszta spore
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Szarlotka bez glutenu i cukru by Sforcia

Następny temat

Sernik bananowy z polewą karmelową bez dodatku cukru

WHEY premium