Głównie chodzi mi o surową wątróbkę z kurczaka/wieprzową/wołową, czy można jeść je na surowo (pomijam tu kwestię smaku), nie będzie mieś to negatywnego wpływu na zdrowie? Dodam, że staram się mieć prawidłowo zakwaszony żołądek stosując ocet jabłkowy (eko, niefiltrowany) oraz kwas l-askorbinowy
...
Napisał(a)
Cześć,
Głównie chodzi mi o surową wątróbkę z kurczaka/wieprzową/wołową, czy można jeść je na surowo (pomijam tu kwestię smaku), nie będzie mieś to negatywnego wpływu na zdrowie? Dodam, że staram się mieć prawidłowo zakwaszony żołądek stosując ocet jabłkowy (eko, niefiltrowany) oraz kwas l-askorbinowy
Głównie chodzi mi o surową wątróbkę z kurczaka/wieprzową/wołową, czy można jeść je na surowo (pomijam tu kwestię smaku), nie będzie mieś to negatywnego wpływu na zdrowie? Dodam, że staram się mieć prawidłowo zakwaszony żołądek stosując ocet jabłkowy (eko, niefiltrowany) oraz kwas l-askorbinowy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Surowa watróbka jest smaczna , a zarazem bardzo zdrowa , smak słodkawy, bardzo szybko można się od
niej uzależnić, przeciwskazań nie ma
Smacznego
niej uzależnić, przeciwskazań nie ma
Smacznego
1
Polecane artykuły