Witam co myślicie o jakości tego produktu czy zawartość białka i tłuszczy jest dobrej jakości i jest sens ten produkt włączyć do naszej diet? Zauważyłem że po piersi z kurczaka tej samej marki mam problemy z żołądkiem.
...
Napisał(a)
Witam co myślicie o jakości tego produktu czy zawartość białka i tłuszczy jest dobrej jakości i jest sens ten produkt włączyć do naszej diet? Zauważyłem że po piersi z kurczaka tej samej marki mam problemy z żołądkiem.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ja używam bardzo często. Jestem zadowolona, smaczne.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Ja również czasem używam i mogę polecić. ;)
...
Napisał(a)
Ja niestety nie polecę, sam tłuszcz i woda ,raz kupiłam i nigdy więcej,lepiej zmielić udziec indyczy w mięsnym.
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
te mięsa na kotlety często są dość "parówkowe"
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
Zawartość tłuszczu podana na opakowaniu jest dość niska jak na " mielone" zastanawia mnie tylko jakość tego tłuszczu i białka bo cena jest niska, a w smaku całkiem dobre.
...
Napisał(a)
Smak może być łudzący - weź pod uwagę, że większość ludzi ma w genach, że smakują im tłuste rzeczy, co nie oznacza, że tego tłuszczu jest odpowiednia ilość, żeby wspomagała dobrą sylwetkę. Choćby czekolada, parówki, kiełbasa czy frytki - tłuszczu od groma, a wszyscy to lubią...
Co do opisu na opakowaniu - nie raz przekonałam się, że producenci oszukują i zaniżają ilość tłuszczu - np. kupiłam kiełbasę 90% mięsa i po usmażeniu na patelni sam smalec i jakieś nędzne skwarki.
Najlepiej robić tak, jak radzi Malinowa albo zjeść coś innego w zamian.
Co do opisu na opakowaniu - nie raz przekonałam się, że producenci oszukują i zaniżają ilość tłuszczu - np. kupiłam kiełbasę 90% mięsa i po usmażeniu na patelni sam smalec i jakieś nędzne skwarki.
Najlepiej robić tak, jak radzi Malinowa albo zjeść coś innego w zamian.
...
Napisał(a)
Ewentualnie w biedrze widziałem nowość w postaci "Mięso na gulasz z indyka". Nie próbowałem jeszcze, ale będzie trzeba:)
Poprzedni temat
Bułki twarogowe z rodzynkami by rysia88
Następny temat
Czekolada proteinowa by BacK52
Polecane artykuły