SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

IF pytania.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 650

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Wiek 27 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 179
Witam, wszedłem na if jakieś 10dni temu. 2000kcal (wiem ze nisko ale wcześniej przy redukcji stopniowo schodziłem i dopiero przy 1800 zacząłem zrzucać, po przerwie postanowiłem nie rzucać wiec postanowiłem nie schodzić od razu) okno żywieniowe około 14-16 do 20-21. Wazę 75kg Bf około 20% może 18. Ćwiczę 3 razy w tygodniu + zacząłem pracować od tego tygodnia fizycznie lat 19 175cm, jak szybko powinny zachodzić zmiany i co teoretycznie powinienem zauwazyc. Przy zastojach obniżać dalej kalorie czy coś dorzucać?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9050 Napisanych postów 82727 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 699737
Pytanie raczej do wróżki.
Wstaw dietę zobaczymy czy jest prawidłowo zbilansowana
Wstaw wg wskazówek :
https://www.sfd.pl/-t922822.html  .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 978 Napisanych postów 11361 Wiek 5 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 191508
Skorzystaj z tematów podwieszonych tz. wylicz zapotrzebowanie: https://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne,_skł._prod._żywnościowych,_%_bf-t276436.html a następnie po obliczeniu ułóż jadłospis wrzucając go w takiej formie :https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html . Następnie wrzucisz zrzut i Ci doradzimy co źle np. jest a także wrzuć trening jakim trenujesz.
Pozdrawiam
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Gainer

Następny temat

Odstający tyłek u faceta

WHEY premium