Szacuny
3
Napisanych postów
72
Wiek
27 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
866
Witam.
Jakie polecacie, lub spożywacie pieczywo w okresie budowy masy?
W bilansie mam Żytni Pełnoziarnisty (do tuńczyka), lecz nie zbyt praktyczne aby przygotować i zjeść poza domem, więc chętnie bym zamienił.
Prosiłbym najchętniej o linki do popularnych sklepów.
Dziękuję z góry.
Szacuny
3
Napisanych postów
72
Wiek
27 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
866
Koniu151
Czy to na masie, czy na redukcji wybieraj chleb o jak najkrótszym składzie, najlepiej woda, mąka, zakwas, sól, ewentualnie jakieś nasiona.
A co napisałbyś z twojego punktu widzenia na taki oto bajer? Chyba jakieś krakersy chlebowe czy coś. W każdym bądź razie wartości zbliżone do mojego od Mestermacher'a
http://groceries.asda.com/product/crackers-savoury-biscuits/ryvita-dark-rye-crispbread/8667410 Na stronie sa wartości odżywcze. Sorki że po angielsku, ale właśnie w tym sklepie zazwyczaj robię zakupy (mieszkam w UK)