SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Masło z orzechów nerkowca

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1427

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 1493 Wiek 31 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 50786
Siemanko. Ja lubie w kuchni eksperymentować,ale też przede wszystkim chcialem sprobowac zamienic masło orzechowe z arachidowych, na masło z orzechów nerkowca z powodów zdrowotnych (duzo zlego wiemy o masle orzechowym, a o orzechach z nerkowca JA PRZYNAJMNIEJ narazie nic złego). No i kupiłem, wlozylem do lodowki.Problem był gdy mialem sobie z zrobic kanapki. Wyjmuje z lodowki i o ile masło orzechowe z arachidowych było trudne do posmarowania kanapki,o tyle to było prawie niemozliwe , no i kanapka sie troche zniszczyla . No i sam smak pozostawial wiele do zyczenia. Bardzo sucha ta kanapka mimo ze juz przy zwyklym masle orzechowym wpadlem na pomysl orzezwiajacy - dodatek odrobiny jabłka. Sprobowałem też w do ryżu brązowego odrobine -smak fajny,ale no jedna taka kluska,nie ekonomicznie wogole. KTOS MA JAKIES DOSWIADCZENIE Z TYM PRODUKTEM? Z czym to wogole jesc ? :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 978 Napisanych postów 11361 Wiek 5 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 191500
Witaj,
Ja z kolei masło z orzeców nerkowców dodaje do omletów , wtedy temperatura ułatwia rozsmarowanie .
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 1493 Wiek 31 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 50786
i to jest myśl! :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6263 Napisanych postów 76003 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754688
Nie musisz przechowywać go w lodówce. Wtedy będzie rzadka konsustencja.
1

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 1493 Wiek 31 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 50786
o własnie to tez mi przechodzilo przez glowe :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33055 Napisanych postów 23153 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 278022
ja kiedys zaszalałem i zrobiłem masło z kilograma orzechów - poprostu NIEBO w gębie .
dałem po 200gr włoskich , nerkowca, migdałów, laskowych i ziemnych do tego 20g oliwy + 50 g miodu i szczypta soli. Poprostu poezja :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
w temp pokojowej się nie popsuje, nie wiem jak z nerkowców, ale miałem z migdałów my protein i przed spożyciem trzeba dobrze wymieszać bo ma zdolności do sedymentacji, tzn masa opada na dół a na wierch wychodzi tłusta masa.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 1493 Wiek 31 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 50786
tak,tak tez zrobie, wyjme z lodowki kilka godzin przed spozyciem
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

cheat day

Następny temat

Parę pytań w kwestii diety

WHEY premium