Zmieniony przez - Galaxy999 w dniu 2016-06-20 09:41:16
Zmieniony przez - Galaxy999 w dniu 2016-06-20 09:41:16
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźJedzenie ogórków i ziemniaków rzez cały dzień oraz wprowadzenie do diety bułek panierek to nie jest najlepszy pomysł. Brakuje zdrowych tłuszczy, urozmaicenia w kontekście warzyw/owoców. Oczyść tą dietę.
Zbyt wysoka ilość tłuszczy.
Poczytaj.
http://potreningu.pl/articles/2583/jak-ulozyc-diete-na-mase
Bułka żytnia jest bardzo zła, co ma w sobie właściwie złego oprócz glutenu? Zdaje sobie sprawę o szkodliwości zbóż, ale jest to dość wygodne,wiec dlatego, wykluczyć? Staram się dodawać różne warzywa do każdego posiłku, co do owoców, frukroza nie zaszkodzi? Pozdrawiam.
Zmieniony przez - Galaxy999 w dniu 2016-06-20 11:42:13
Po pierwsze primo od węgli będzie Cie lekko podlewać, przez to, że piszesz, że długo byłeś na LC. Zazwyczaj to mija po 1-3tyg. W zależności od organizmu.
Pytasz o fruktozę...ale panierki się nie boisz No gdzie tu sens i logika? Bułka tarta mówisz, że to TYLKO bułka tarta ? Poczytał skład, pełno miksów takich jak np. olej palmowy utwardzany, drożdże itd...Więc wyciąg wnioski
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Chleb żytni bez drożdży jest ok, im mniej skłądników w chlebie tym lepiej, ale rzadko kiedy można spotkaćna na prawdę prawdziwym zakwasie, owoce są ok nie jadasz ich 2kg na dzień Jest teraz sezon, wiec wiesz Jedz, wliczaj w bilans.
Jeśli używasz bułki tartej - swojej to inna sprawa.
Ale "kotlet schabowy panierowany" to gotowiec jakiegoś użytkownika XYZ i nie wiesz co on miał na myśli, ile tej panierki ile tłuszczy itd. Wrzucaj odpowiednie ilości każego składnika jakiego używasz - ile mięsa , ile tłuszczy i każdy dodatek osobno, bo te gotowce, to zostały stworzone przez kogoś.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Ostatnie pytanie mam do ilości kcal.
Powiedzmy przykładowo, że zjadam 3500 kcal każdego dnia. Czy w dzień treningowy kiedy spalam podczas godzinnego treningu siłowego około 500 kcal, powinienem doliczć to do dziennego zapotrzebowania?
Ale to ustalisz w czasie, na podstawie obserwacji siebie - lustra + wagi i przede wszystkim obwodów.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html