...
Napisał(a)
A może możesz mi polecić kogoś z forum ktozastanawiałem kasę pomoże ogarnąć to i poprawić odpowiednio wszystko
...
Napisał(a)
Ja sądzę, że potrafisz zrobić to sam, tylko po prostu nie kombinuj, najprostsze metody też są ok.
Wylicz raz jeszcze zapotrzebowanie (chyba, zę wyliczyłeś dobrze) i przyjmij sobie około 180g białka, tłuszcze 90-100g reszta węglowodany, ale wyliczając Twoją kaloryczność na utrzymanie wagi wychodzi ponad 3,400 tys, wiec zaczęłabym od pułapu 3tys .
Wylicz raz jeszcze zapotrzebowanie (chyba, zę wyliczyłeś dobrze) i przyjmij sobie około 180g białka, tłuszcze 90-100g reszta węglowodany, ale wyliczając Twoją kaloryczność na utrzymanie wagi wychodzi ponad 3,400 tys, wiec zaczęłabym od pułapu 3tys .
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Spokojnie dasz radę, na głównej stronie działu odżywianie, jest sporo linków poświęconych odchudzaniu, dietowaniu itd, zajrzyj Wrzuć to co udało się wykombinować, na pewno ktoś skoryguje
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Poprzedni temat
Dieta na masę do oceny, 69kg
Następny temat
Posiłek potreningowy - jak to w końcu jest?
Polecane artykuły