...
Napisał(a)
Czesc wszystkim, czy moglby sie ktos podzielic przepisem na kurczaka na patelni chociazby, na mase.Od poczatku do konca jak kroimy, co dodajemy itd. Cos latwego jak moge prosic, nie umiem za bardzo gotowac.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Nic prostszego ;)
Polać patelnie olejem (wliczasz w bilans), Kura na wage, i na rozgrzaną patelnie. Czekasz aż nabierze koloru i przerzucasz. Lepszym wyjściem jest choćby parowar (polecam osobiście) lub grill elektryczny jeśli któreś posiadasz.
Przyprawy wg. uznania, ale bierz pod uwage zawartość, najlepsze są te z niską lub bez zawartości soli.
Ile kroić zależy już od twojego dziennego zapotrzebowania na białko, nikt nie powie Ci jakie ty masz, musisz wyliczyć zapotrzebowanie kalkulatorem
Zmieniony przez - David970 w dniu 2016-06-29 22:31:16
Polać patelnie olejem (wliczasz w bilans), Kura na wage, i na rozgrzaną patelnie. Czekasz aż nabierze koloru i przerzucasz. Lepszym wyjściem jest choćby parowar (polecam osobiście) lub grill elektryczny jeśli któreś posiadasz.
Przyprawy wg. uznania, ale bierz pod uwage zawartość, najlepsze są te z niską lub bez zawartości soli.
Ile kroić zależy już od twojego dziennego zapotrzebowania na białko, nikt nie powie Ci jakie ty masz, musisz wyliczyć zapotrzebowanie kalkulatorem
Zmieniony przez - David970 w dniu 2016-06-29 22:31:16
1
...
Napisał(a)
Masz w dziale mnóstwo przepisów.
A fileta nawet nie trzeba smażyć, trochę wody, ewentualnie sosu sojowego i udusi się w sosie własnym. Ważne, żeby dać patelnię z pokrywą, wtedy para dużo daje do miękkości.
A fileta nawet nie trzeba smażyć, trochę wody, ewentualnie sosu sojowego i udusi się w sosie własnym. Ważne, żeby dać patelnię z pokrywą, wtedy para dużo daje do miękkości.
...
Napisał(a)
kroj sobie w paski albo w kostke , im ciensza warstwa tym szybciej Ci sie zrobi , smaz pod przykrywka, polecam olej kokosowy do smazenia ok 10g oleju wystarczy :) ja robie tak ze pierw sobie myje piers. kroje ja w kostke taka ok 3cm/3cm wrzucam do michy,leje ok 10g oleju i smaruje przyprawami pozniej wrzucam ile trzeba na patelnie i na malym ogniu POD PRZYKRYWKA to najwazniejsze dusze az nie bedzie biala z obu stron :) oczywiscie przewracam . czasem dorzucam tam na patelnie mieszanke warzywna i jak juz wszystko bedzie miekkie to wrzucam sobie ryz wczesniej ugotowany zeby nabral smaku przypraw i byl cieply
Poprzedni temat
Nowe produkty w sklepach - co warto kupić ?
Następny temat
Mielić ? Nie mielić ? Wartości odżywcze.
Polecane artykuły