SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

zawartość białka po gotowaniu

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 623

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 75 Wiek 35 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 726
Przegladałem sobie tabele kalorii i zastanaeiam sie czy to prawda ze po ugotowaniu az tak drastycznue spada ilosc bialka w produktach.
Np.ryz bialy 7g bialka na 100g a po ugotowaniu tylko 2,5g na 100.to sano dotyczylo kasz,makaronow itp. Ukladam diety na przyrost masy mieśniowej i widze ze nie mam co sie sugerowac info na opakowaniach bo pi ugotowaniu np tego ryzu mam o wiele mniej bialka?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4540 Napisanych postów 35811 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263205


przecież to nie chodzi o to, że ten owy ryż traci białko, poprostu robi sie cięższy przez wchłanianie wody

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Budowa masy mięśniowej

Następny temat

Diete na redukcje (po dlugiej przerwie)

WHEY premium