Np.ryz bialy 7g bialka na 100g a po ugotowaniu tylko 2,5g na 100.to sano dotyczylo kasz,makaronow itp. Ukladam diety na przyrost masy mieśniowej i widze ze nie mam co sie sugerowac info na opakowaniach bo pi ugotowaniu np tego ryzu mam o wiele mniej bialka?
...
Napisał(a)
Przegladałem sobie tabele kalorii i zastanaeiam sie czy to prawda ze po ugotowaniu az tak drastycznue spada ilosc bialka w produktach.
Np.ryz bialy 7g bialka na 100g a po ugotowaniu tylko 2,5g na 100.to sano dotyczylo kasz,makaronow itp. Ukladam diety na przyrost masy mieśniowej i widze ze nie mam co sie sugerowac info na opakowaniach bo pi ugotowaniu np tego ryzu mam o wiele mniej bialka?
Np.ryz bialy 7g bialka na 100g a po ugotowaniu tylko 2,5g na 100.to sano dotyczylo kasz,makaronow itp. Ukladam diety na przyrost masy mieśniowej i widze ze nie mam co sie sugerowac info na opakowaniach bo pi ugotowaniu np tego ryzu mam o wiele mniej bialka?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
przecież to nie chodzi o to, że ten owy ryż traci białko, poprostu robi sie cięższy przez wchłanianie wody
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
Polecane artykuły