...
Napisał(a)
Taki pstąg tęczowy ma 19B i 9,5T w 100g. Tylko to jest w samym "mięsie" czy w całej rybie, z ośćmi, skórą, płętwami i ogonem? Jeśli w samym "mięsie" to jak to policzyć? Przecież przed ugotowaniem nie zważę ile samo waży? Czy się po prostu nie przejmować i za każdym razem liczyć tak samo? Tyle waży przed ugotowaniem, tyle wpisuję, a że ości, skóra i płętwy odpadają - trudno.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Jak w tabeli masz pstrąga to liczysz wszytsko
jak masz filet to liczysz sam filet
Ości aż tak dużo nie warzą by sobie robić z tym problem,
jak masz filet to liczysz sam filet
Ości aż tak dużo nie warzą by sobie robić z tym problem,
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Noz glowa to bedzie spokojnie ~150g
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Polecane artykuły