Szacuny
11148
Napisanych postów
51557
Wiek
30 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam serdecznie.
Nie powinno się dodawać tłuszczu do posiłku przed i po treningowego. Teraz moje pytanie. Jeżeli posmaruję patelnię grillową oliwą z oliwek przy użyciu pędzla, tylko po to, aby kurak sie nie przyklejał, to jest to nadal posiłek bez dodatku tłuszczu? Owej oliwy będzie minimalna ilość.
Szacuny
154
Napisanych postów
1971
Wiek
33 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
15863
Tłuszcz tłuszczowi nie równy. Ogólnie jedzenie z grilla z szczególnie przed treningiem jest według mnie za ciężkim posiłkiem. Z kolei Oliwa z oliwek nie jest najlepszym rodzajem z olei do smażenie (duża ilość kwasów nienasyconych. Dobrym rodzajem tłuszczu byłby olej kokosowy.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17701
Napisanych postów
132148
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460637
śladowe ilosci spokojnie się mogą pojawić, ważne by dobierać odpowiedni rodzaj tłuszczu do obróbki termicznej, jak dłuższe smażenie to już, klarowane, kokosowy czy smalec.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.