Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Usunąłem Ci jedną wypowiedź bo podwójnie wypowiedziałeś się, podnieś kaloryczność w diecie z tłuszczu . Posiłki komponuj tak by produkt białkowy( udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , dorsz , jajka ) węglowodany ( ziemniaki , ryż , kasza gryczana/jaglana/kuskus/pęczak) tłuszcze ( oleje lniany rzępakowy zimnotłoczony , awokado , orzechy nerkowce, włoskie, laskowe , migdały ) .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Moje pytanie czy te zmiany w diecie które wprowadziłem sa ok? Zwiększyłem tłuszcze i kaloryczność, ale czy nie za dużo? Białko tez wyszło trochę dużo, ale sporo pochodzi z ryżu i makaronu wiec czy ta nadwyżka ma sens?
...
Napisał(a)
Białko uwzględniasz ze wszystkiego, jest go za dużo.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Polecane artykuły