SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kolorowy sernik proteinowy low fat

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3233

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 10 Wiek 25 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 363
Biała masa:
200g- twaróg półtłusty
Jajko (60g)
35g- budyń śmietankowy bez cukru Winiary (torebka)
erytrol (albo inny słodzik) do smaku (ja dałam dość dużo)

blendujemy aż uzyskamy gładką konsystencję i wylewamy masę na małą blaszkę

Czarna masa:
200g- twaróg chudy
15g- kakao prawdziwe
30g- SFD 6 protein complex (czekolada)
jajko (60g)
erytrol/słodzik do smaku

blendujemy na gładką masę i wylewamy na blaszkę, całość leciutko mieszamy i pieczemy 50 minut w temp. 150°C






Całość:
kcal:827 B:109 T:21 W:48
100g:
kcal:142,5 B:18,8 T:3,6 W:8,2





Zmieniony przez - Winkofsky w dniu 2016-08-11 19:08:35

Zmieniony przez - Winkofsky w dniu 2016-08-11 19:11:05
2
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 65 Napisanych postów 326 Wiek 35 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 7133
Oooo Wygląda nieziemsko, muszę jak najszybciej taki deser zrobić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 544 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 30881
Spróbuję zrobić, tylko budyń w białej masie zastąpie WPC, zobaczymy jak wyjdzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 10 Wiek 25 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 363
Budyń daje właśnie taki fajny posmak, radziłabym pół na pół dać budyń i wpc :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Wpc to można i tak dodać , budyń pełni inną funkcję w sernikach To mąka ziemniaczana i aromaty ,dlatego oprócz smaku daje kleistość i utrzymuje sernik w ryzach
3

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214367
elegancko fajne makro jak na całosć, ciasto wydaje się całkiem spore

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 679 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3873
mam pytanie co do twarogów użytych tutaj, czy stanie się coś jak użyję do dwóch mas twarogu tłustego ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 10 Wiek 25 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 363
nie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[BLOG] Znowu jem...

Następny temat

[BLOG] Monika w kuchni :)

WHEY premium