SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Filet z mintaja a grill elektryczny

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3631

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 149 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 4262
Czy ewentualne wrzucenie fileta z mintaja na grill elektryczny to dobry pomysł?

Nie rozwali się?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14674 Napisanych postów 53176 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400626
Tak jak na patelni, więc nie powinien

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Usunięty przez Malinowa za pkt 1 regulaminu
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14674 Napisanych postów 53176 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400626

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Wszystko zależy od jakości mięsa Czasami filety są zbite , świeże a czasami kilkuktronie przemrażane i rozpadają się w rękach .
1

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1118 Napisanych postów 3767 Wiek 49 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 68320
Można go wcześniej lekko rozmrozić w lodówce albo zimnej wodzie, żeby w środku nie było za dużo lodu (może być tylko leciutko zmrożony wewnątrz w momencie kładzenia go na grillu) ; wtedy lepiej się smaży/piecze, bo bardziej równomiernie z zewnątrz i wewnątrz i tak nie pęka.

A poza tym, to tak jak napisała @Malinowa - jak ma się rozwalić, to i tak się rozwali... Dlatego mrożona ryba panierowana w jajku i mące czy jakiejś innej wiążącej posypce to dobry wynalazek.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 35 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 30
Ryby z grilla są pyszne, ale macie racje trzeba kupić dobrej jakości fileta i wtedy się nie rozpadnie ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 18 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 37
najlepiej kupić 'swieza' rybe w sklepie. ja robie tak, ze sie pytam kiedy beda miec dostawe ryb i w ten dzien przyjezdzam i kupuje. czesc zamrazam, a jedna rybke przygarniam w danym dniu na obiad. taki plus ze jeszcze nie trafilem na wersje ktorys raz mrozona. tylko ryba jest sweza.
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Weekendowe konkursy z kuchnią SFD sierpień - wyniki

Następny temat

Biszkopcik z mascarpone i truskawkami

WHEY premium