...
Napisał(a)
Siemanko. Pierwsze co to pozdrawiam Anubisa i Georga bo to pewnie wy udzielicie mi odpowiedzi. ;) problem wygląda następująco muszę dostarczyć z piersi z kurczaka 120 g białka. Smażona pierś z kurczaka ma tyle w sobie białka w 400 g. Niestety nie mam wagi. Czyli mam kupić na tydzień 2,8 kg piersi z kurczaka i wystarczy ? Czy coś sie zmieni ? Bo z duszonej wątróbka opakowanie wazylo 500 g a po uduszeniu ważyla 280 g - bo kolega mi zważył. Jak sie to ma do piersi ta waga sie będzie zmieniać czy co ? Musze miec z tej piersi 120 g białka czyli ile dziennie smażyć ? Pozdrawiam ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Jezeli sie nie myle to wartosc bialka nie ulegnie zmiany gdy usnazysz ja albo w piekarniku, na patelni czy nawet na grillu. Wiec 2.8 jezeli codziennie bedziesz zjadal piers, co Ci moze zbrzydnac po 3 dniach powinno starczyc na tydzien.
...
Napisał(a)
Produkty ważymy przed obróbką termiczna Oczywiście jakieś straty białka podczas obróbki są, ale tak jak mówię, ważysz przed obróbką i nie rozkminiasz już później ile tego jest po przyżądzeniu
Aha i również pozdrawiam
Zmieniony przez - georgu w dniu 2016-08-19 20:17:41
Aha i również pozdrawiam
Zmieniony przez - georgu w dniu 2016-08-19 20:17:41
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Następny temat
dieta
Polecane artykuły