SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jaki słodzik do ciast???

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9801

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
Ja uważam,że stewia jest OK do większości wypieków, może poza sernikiem, bo tu mi przeszkadzała. Kilka lat temu jak zaczynałam uzywac stewii myslałam,że się do niej nie przyzwyczaję, ale naprawdę bardzo szybko po prostu zaczęła mi smakowac. Wybrałam stewię, bo prawie nie ma kcal. Do wypieków głownie używam proszku Steviola Ales Nur Kein Zucker, kupuje na allegro. Z tej samej firmy mam też płyn- koncentrat.
Często jak piekę coś nie tylko dla siebie , łączę stewię z ksylitolem, bo generalnie mojemu TZ sama stewia nie bardzo pasuje.

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

wiórki kokosowe

Następny temat

Plastikowe pojemniki a uczucie głodu

WHEY premium