Przygotowanie:
Twaróg, mleczko kokosowe, jogurt naturalny, 3 łyżki żelatyny (można dać nawet 4) oraz stevie blendujemy, wykładamy na formę sylikonową najlepiej. Na górę wrzucamy ulubione owoce (u mnie jagody i maliny) dajemy na 30-40min do lodówki aż stężeje.
W tym czasie gotujemy około 0,5l wody, do wrzątku wrzucamy około 4-5 torebek herbaty (u mnie truskawkowa), po 15 min wyciągamy, dosładzamy stevią, czy słodzikiem wedle uznania. Dodajemy na wody 4 łyżki żelatyny. Mieszamy, wlewamy na masę twarogową i dajemy do lodówki na około 30-40 min.
Gotowe
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html