PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźMożesz smażyć na maśle klarowanym, na smalcu
obtaczać w oliwie np. i w ziołach
Na mleku
Można zamarynować pierś itp itd
dział kuchnia SFD masz tam wszystko
A bułka tarta kupna owszem jest kiepskiej jakości, poczytaj skład ...
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
ja sporo czasu już tak robię że rozbijam pierś obsypuje oregano, bazyli, papryka słodka lub wędzona, sól, pieprz i daje na patelnie spryskaną pamem lub masło klarowane. Nieraz z ziemniakami zjem czy w bułkę razową dam i do pracy
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
Generalnie nie ograniczaj się do smażonego i do samego fileta z kurczaka jeśli chcesz inspiracji wejdź do tego działu https://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html. Co do samego postu wiesz co to jest bilans kaloryczny i wartości kaloryczne ?
Pozdrawiam
A to że wchłania tłuszcz, to druga sprawa, z kolei wlicza się go w michę. Więc bułka tarta (ze swoich bułek zmielonych) ( a nawet można zmielić płątki owsiane polecam, doprawić) nie jest zła.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Moderator działu Odżywianie