Czyli rozumiem, że ostatnio nie byłeś na redukcji teraz możesz na nią wejść-ok. Również dobrze, że nie jest to jakiś przypadkowy wybór.
Dieta wygląda nieźle, tylko dałabym mniej tych tłuszczy roślinnych na rzecz tłustszego mięsa (może być wieprzowina, wołowina, podroby, udka z kurczaka) czy masła... W drugim i czwartym posiłku jakoś mało tego tłuszczu.
Jeśli zastąpisz chudego kuraka czymś tłustszym np. w dwóch posiłkach, to będzie więcej tłuszczy nasyconych i poprawią się proporcje kwasów tłuszczowych.
Również dobra by była jakaś tłusta ryba, bo o3 z ryb wchłaniają się inaczej (lepiej), niż z supli... 2-3 razy w tygodniu warto wrzucić.
W potreningowym może być więcej T , byle nie jakoś bardzo dużo... 10-20g spokojnie możesz wrzucić.
Unikanie za wszelką cenę tłuszczu
po treningu to nieaktualne zalecenie, bo tłuszcz sprzyja procesom budowy mięśni.
http://potreningu.pl/articles/4563/co-sie-stanie-jak-po-treningu-zjemy-duzo-tluszczu
Natomiast okołotreningowo unikaj np. dobrych źródeł omega3 - działają przeciwzapalnie i mogą niwelować za bardzo stan zapalny wywołany treningiem, który przyczynia się do wzrostu mięśni.
http://potreningu.pl/articles/812/przeciwutleniacze-spowalniaja-regeneracje-po-treningu
Dlatego ten lniany dałabym raczej z rana, w pierwszych 2 posiłkach.
Mając małą pulę węgli wywaliłabym ten chleb na rzecz lepszej jakości węgli, albo przynajmniej nie jadła go co dzień. Kasze, owoce, warzywa - są produktami gęstymi odżywczo, a chleb musi być naprawdę dobry (pełnoziarnisty, na prawdziwym zakwasie), aby warto go było jeść...
Z chleba razowego zrobionego bez fermentacji (zakwasu), słabo przyswajamy składniki odżywcze:
http://www.odzywianie.info.pl/przydatne-informacje/artykuly/art,chleb-razowy-a-chleb-razowy-na-zakwasie-roznice.html
Pozdrawiam.