...
Napisał(a)
Może się to wydać głupie, ale mam pytanie dotyczące dokładności liczenia produktów - jak bardzo przykładacie do tego uwagę. Jeśli robicie to mniej-więcej to na plus czy na minus? I najważniejsze pytanie (totalnie głupie może wiem) - co robicie z tłuszczem, na którym robicie jakieś np. mięso - zlewacie wszystko na talerz i jecie mięso z tym tłuszczem, czy tylko to mięso i zakładamy, że tłuszcz którego użyliśmy jkaby to powiedzieć - wsiąknął w mięso?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Nie ma co liczyć co do grama, np zważysz kuraka masz w rozpisce 200g a pierś będzie miała 215 to ok, innym razme masz 100g banana a on ma 80 to też ok.
Do robienia miesa nie tzreba tłuszczu by mięso w nim pływało, spokojnie starczy np 5g masła klarowanego czy oleju kokosowego i wtedy go wplicz.
Do robienia miesa nie tzreba tłuszczu by mięso w nim pływało, spokojnie starczy np 5g masła klarowanego czy oleju kokosowego i wtedy go wplicz.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły