SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pytanie o dietę

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 382

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Może się to wydać głupie, ale mam pytanie dotyczące dokładności liczenia produktów - jak bardzo przykładacie do tego uwagę. Jeśli robicie to mniej-więcej to na plus czy na minus? I najważniejsze pytanie (totalnie głupie może wiem) - co robicie z tłuszczem, na którym robicie jakieś np. mięso - zlewacie wszystko na talerz i jecie mięso z tym tłuszczem, czy tylko to mięso i zakładamy, że tłuszcz którego użyliśmy jkaby to powiedzieć - wsiąknął w mięso?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Nie ma co liczyć co do grama, np zważysz kuraka masz w rozpisce 200g a pierś będzie miała 215 to ok, innym razme masz 100g banana a on ma 80 to też ok.

Do robienia miesa nie tzreba tłuszczu by mięso w nim pływało, spokojnie starczy np 5g masła klarowanego czy oleju kokosowego i wtedy go wplicz.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

mp i wykroki

Następny temat

Cardio na zakwasach, smażenie

WHEY premium