1. Czy ilość białka w posiłkach MUSI być rozłożona w ciągu dnia równo?
2. Czy kaloryczność posiłków musi być ta sama?
3. Jakie źródła WW najlepiej sprawdzają się na noc?
4. Czy ilość tłuszczy jak i ich rodzaj w diecie są ułożone prawidłowo? (tłuszcze zamieniam na olej kokosowy, olej rzepakowy, oliwę z oliwek, ryby, tłuste mięsa i orzechy)
Z góry dziękuję za pomoc.
Wiek :redukcja
Płeć : mężczyzna
Wiek : 23
Waga : 88
Wzrost : 172
Obwód klatki :
Obwód ramienia : 41
Obwód talii : 100
Obwód uda : 67
Obwód łydki : 42
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 25-30%
Aktywność w ciągu dnia : praca w trybie dwuzmianowym
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia - FBW
Odżywianie : dieta redukcyjna na ujemnym bilansie kalorycznym -200 kcal
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : -
Stan zdrowia : bardzo dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : -
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : -
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana