...
Napisał(a)
Jeśli zrobie sobie większe ilości różnych marynat i pomroże w pojemniczkach to po odmrożeniu nic z tym się złego nie stanie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Chodzi o marynaty do mięsa?... Zależy z jakich składników będą - jedne można mrozić, inne się nie nadają. Np. olej z przyprawami można zamrozić, a marynatę na bazie jogurtu czy świeżych warzyw (czosnek, cebula) już nie.
Generalnie jednak marynata powinna być świeża, bo to ona nadaje jedzeniu smak. Zioła i przyprawy świeżo przygotowane mają najwięcej aromatu i smaku, a także dobrych dla zdrowia składników odżywczych.
Pozdrawiam.
Generalnie jednak marynata powinna być świeża, bo to ona nadaje jedzeniu smak. Zioła i przyprawy świeżo przygotowane mają najwięcej aromatu i smaku, a także dobrych dla zdrowia składników odżywczych.
Pozdrawiam.
1
Polecane artykuły