...
Napisał(a)
Czy podczas smażenia np: ryby czy sera dodajemy do danego produktu kalorii?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Te zawarte w tłuszczu na którym smażymy
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Jeżeli smazysz na oleju to oczywiście kaloryczność wzrasta
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Jak poprzednicy.
Wydaje się być to oczywiste, iż zawartość tłuszczu na którym smażysz zwiększa kaloryczność posiłku. Dlatego zaleca się wliczać ilość lipidów używanych do obróbki termicznej w swój bilans kaloryczny dzienny.
Wydaje się być to oczywiste, iż zawartość tłuszczu na którym smażysz zwiększa kaloryczność posiłku. Dlatego zaleca się wliczać ilość lipidów używanych do obróbki termicznej w swój bilans kaloryczny dzienny.
...
Napisał(a)
Trzeba też nadmienić że troszkę kcal się traci w wyniku obróbki/ smażenia. Szczególnie agresywna
...
Napisał(a)
Wiele zależy od tego co, ile i jak smażysz. Jeżeli poprawnie, to wliczasz dodaną ilość tłuszczu. Wsiąknie ona w produkt. Jeżeli niepoprawnie, to np mięso będzie w nim pływało. Wtedy nie należy się zastanawiać, czy wliczać ten tłuszcz cały a nad tym aby poprawnie smażyć.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły