SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

jak usmażyć kurczaka żeby był miekki i soczysty?

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3886

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
zawsze jak smaze to robi się twardy i suchy, a jak usmazyc żeby był kurczak taki jak w restauracji, miekki i soczysty? kroje w kostke/paski.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
moze za długo go robisz, na zbyt małym ogniu, z początku go trzeba dać na duży ogień by się zamknęły jego pory i woda ze środka nie uciekła, moze go wcześniej nie marynujesz.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349858
Kurczak potrzebuje bardzo mało czasu, więc, problem pewnie w zbyt długiej obróbce.
Osobiście robię tak - wrzucam kurę na max ogień - bez tłuszczu, jak puści wodę zlewam ją, dodaje trochę oleju kokosowego/smalcu - niewiele, chodzi o to by się kura zrumieniła, a nie ugotowała w oleju i dopiero doprawiam.
Ja tego nie jem, ale żonie smakuje.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Progresja

Następny temat

test

WHEY premium