...
Napisał(a)
chałwę i majonez dodaje dla smaku.. czyli mam złe źródła tłuszczu w diecie ..
...
Napisał(a)
Bazować należy na:
1. Drobiu, wieprzowinie, wołowinie, rybach, jajach, nabiale, podrobach.
2. Oleju kokosowym, oliwie z oliwek. oleju lnianym budwigowym, orzechach/nasionach, maśle, awokado.
3. Różnego rodzaju kaszach, ryżach, makaronach, ziemniakach, batatach, czasami pieczywie dobrej jakości.
4. Do każdego posiłku warzywa, ew. czasami owoc.
1,2,3,4 łączysz i masz zbilansowany posiłek. Każdy posiłek powinien wyglądać w ten sposób.
Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-27 11:15:38
1. Drobiu, wieprzowinie, wołowinie, rybach, jajach, nabiale, podrobach.
2. Oleju kokosowym, oliwie z oliwek. oleju lnianym budwigowym, orzechach/nasionach, maśle, awokado.
3. Różnego rodzaju kaszach, ryżach, makaronach, ziemniakach, batatach, czasami pieczywie dobrej jakości.
4. Do każdego posiłku warzywa, ew. czasami owoc.
1,2,3,4 łączysz i masz zbilansowany posiłek. Każdy posiłek powinien wyglądać w ten sposób.
Zmieniony przez - domer w dniu 2016-11-27 11:15:38
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Jak wcześniej zostało napisane.
Okropna rozpiska żywieniowa, przez taki sposób odżywiania możesz jedynie nabawić się insulinooporności. Dostosuj się do w/w wskazówek i zrewiduj całkowicie swoje menu.
Okropna rozpiska żywieniowa, przez taki sposób odżywiania możesz jedynie nabawić się insulinooporności. Dostosuj się do w/w wskazówek i zrewiduj całkowicie swoje menu.
Poprzedni temat
Masa i redukcja - szersza perspektywa
Następny temat
Dieta redukcyjna do oceny, 96kg
Polecane artykuły