SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Mąka graham

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 777

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Czy ktoś z Was orientuje się na temat mąki graham typ 1850? Czy jest zdrowa? Czy warto jej używać? :)
Wiem, że najlepsza jest mąka żytnia 2000, ale niestety brzuch mnie po niej boli i mam wzdęcia, dlatego zastanawiam się, czy mogłabym ją zamienić na mąkę graham (do wypieku domowego chleba na zakwasie).
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
https://pl.wikipedia.org/wiki/Mąka_Grahama
zobacz jak ona powstaje, lepiej używać innych mąk, np gryczna,a owsiana, kokosowa.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pytanie do treningu

Następny temat

Aakg

WHEY premium