Jakie proporcje makroskładników? Jakieś uwagi co do diety? Treningów?
Planem jest redukcja tkanki tłuszczowej i 85 kg.
Czas na treningi w tygodniu: 2 razy po 1h i 15-30min, 1 raz w tygodniu bez ograniczeń czasowych, weekendy bez ograniczeń czasowych.
Praca na biurkiem, do tej pory 2-3 razy w tygodniu squash (po 1h)
Czas na siłownię bo squash już nie daje rady
Od kwietnia 2016 do czerwca 2016 spadek wagi ze 114kg do 100kg. (dieta 1600kcal i 3 razy w tygodniu squash).
Tkanka tłuszczowa 24,7%
Masa mięśniowa 71,4 kg
Nawodnienie 51,9 %
Wiek metaboliczny: 49
Tłuszcz wisceralny: 11
Wyliczenia trenera:
KCAL: ok. 1980 Białko:164g Węgle:174g Tłuszcz: 74g