SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pierś z kurczaka po obróbce - kcal

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1329

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 146 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 18034
Siemka, chodzi mi o to jak mam obliczyć ile kalorii ma pierś z kurczaka bo zanim zacznę smażyć lub gotować (mięso surowe) i dajmy na to wezmę 200g ale jak usmażę lub ugotuje to pierś zmniejsza się do jakiś 150g, i jak to mam wliczać do bilansu jako 200g czy 150g ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3421 Napisanych postów 8469 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 407869
Ważysz i liczysz surowe.
1

Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840

"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9050 Napisanych postów 82727 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 699709
Wszystkie produkty ważymy przed obróbka . Jeżeli smazysz na tłuszczu to również musisz wliczać dana ilość tłuszczu .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 146 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 18034
Czyli cały czas źle to robiłem bo wpisywałem do bilansu ile ważyło po usmażeniu lub ugotowaniu.
Dzięki za odpowiedzi.


Zmieniony przez - Nowy96 w dniu 2016-12-19 18:54:31
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9050 Napisanych postów 82727 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 699709
No to złe robiłeś
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6267 Napisanych postów 76019 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754787
O ile z mięsami, ogólnie źródłami białka błędy by nie były duże i szczególnie znaczące, to w przypadku źródeł węglowodanów na to istotne znaczenie.

http://potreningu.pl/articles/4639/kiedy-nalezy-wazyc-produkty


Zmieniony przez - domer w dniu 2016-12-20 11:32:54

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta redukcyjna do oceny, 109kg

Następny temat

Spalacz tłuszczu

WHEY premium