SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Piekarnik - przepisy

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 792

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 62 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 11977
Temat z pojedynczymi pytaniami jest zamknięty, więc wrzucam tutaj. W przypadku złego działu - proszę o przeniesienie.

Cześć.
Poszukuję jak największej ilości ciekawych a zarazem łatwych przepisów na dania z piekarnika. Celuję w tańsze mięsa (inne niż pierś z kuraka - ta jest tania tylko na promocji), przykładowo pozostałe części kurczaka, łopatka w kawałku itp.
Oprócz mięs poszukuję przepisy na dodatki do nich - przykładowo przepis na chrupiące ziemniaki, jakieś warzywka.

Mam nieograniczony dostęp do piekarnika, ale niestety tylko blaszkę - bez naczynia żaroodpornego i rusztu. Przepisy najlepiej, gdyby były dosyć proste i szybkie w wykonaniu (czas pieczenia nie ma znaczenia w tym przypadku).

Z góry dzięki za pomoc.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1034 Napisanych postów 4620 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 35212
zapraszam do działu Kuchani SFD.

kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 62 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 11977
stojeden
zapraszam do działu Kuchani SFD.


Źle sformułowałem moje pytanie. :P Bardziej chodziło mi o to, za jakimi mięsami się rozglądać i do jakich mięs szukać przepisów właśnie w tym dziale. W sensie które nadają się w sensowny sposób do pieczenia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1119 Napisanych postów 3769 Wiek 49 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 68362
Każde prócz podrobów - one szybko obsychają. Lekko tłustawe mięsa po upieczeniu są smaczniejsze. Chude nieco trudniej upiec, nie wysuszyć. Pozdrawiam.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6260 Napisanych postów 76002 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754672
Wszystkie rodzaje nieprzetworzonych mięs. Ważne jest odpowiednie urozmaicanie diety.
1

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta na masę do oceny, 74kg

Następny temat

Grypa żołądkowa, a przyrosty

WHEY premium