...
Napisał(a)
W jaki sposób należy poprawnie oszacować ilość B/W/T i kcal w mięsie z kością przed pieczeniem, przykładowo w podudziu z kurczaka?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
W tabelach lub dzienniku dietetycznym potreningu.pl masz wypisane kcal i makroskładniki.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
domerW tabelach lub dzienniku dietetycznym potreningu.pl masz wypisane kcal i makroskładniki.
Tak, to wiem. Ale czy to nie są kcal/makroskładniki mięsa bez kości?
...
Napisał(a)
polecam te strone http://nutritiondata.self.com/ znajdziesz tam wszystko od A do Z we wszelakich wariantach, tylko trzeba wpisywac nazwy produktow po angielsku, ale to nie problem
1
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
...
Napisał(a)
Również należy zwrócić uwagę na to, żeby ustawić w 100 gramach.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
w sumie słuszna uwaga, bo tam opcji "gramowych" też jest kilka, a 100g nie wskakuje od razu, trzeba zawsze zmienić
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
Poprzedni temat
Budowa masy mięśniowej, a poziom tkanki tłuszczowej
Następny temat
Dieta na redukcje 86kg 188 cm wzrostu do sprawdzenia.
Polecane artykuły