...
Napisał(a)
Witam, może mi ktoś powiedzieć jak to jest ze smażeniem? Codziennie jem około 700g kurczaka i zawsze jest on smażony, używam do tego masła klarowanego. Jestem teraz na redukcji i sie zastanawiam czy można tak codziennie jeść czy lepiej zacząć gotować pierś? Czy jezeli smażę na maśle klarowanym to dodawać go rownież do makro?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Witaj,
Poczytaj te tematy a dużo Ci wyjaśni :
http://potreningu.pl/articles/1927/najlepsze-tluszcze-do-smazenia
http://potreningu.pl/articles/3165/siedem-zasad-zdrowego-smazenia
Pozdrawiam
Poczytaj te tematy a dużo Ci wyjaśni :
http://potreningu.pl/articles/1927/najlepsze-tluszcze-do-smazenia
http://potreningu.pl/articles/3165/siedem-zasad-zdrowego-smazenia
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Tutaj https://www.sfd.pl/Codzienne_smażenie.-t1139358.html odpowiedziałam na to samo pytanie zerknij + linki, które podrzucił WOJO.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Polecane artykuły