SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Miary kuchenne a warzenie produktów.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 580

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 54 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1057
Cześć,

Moje pytanie czy ważycie wszystko przy każdym komponowaniu posiłków np orzechy włoskie, na niektórych stornach jest podane obrany orzech 4 gramy, lub kromka chleba 30 gram jedna.

Przykład przekąska:

jogurt bakoma 100g

2 orzechy łoskie 8 gram

łyżeczka miodu 5 gram
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1125 Napisanych postów 3777 Wiek 49 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 68447
Najlepiej najpierw korzystać z wagi i upewnić się, że nasza łyżka, łyżeczka itd. ma tyle a tyle gramów czegoś... Kiedy używa się tych samych sprawdzonych miarek, to drobne błędy nie mają znaczenia, gram oleju w te czy we wte albo kilka ziarenek ryżu. Ja uważam, że to dobre i wygodne, mieć pod ręką dobre miarki i nie bawić się za każdym razem w dokładne ważenie.
Pozdrawiam.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta redukcyjna do oceny

Następny temat

Zarys diety i kalorycznosci do oceny

WHEY premium