Posiłki są w miarę dostosowane pod prace ,posiłek o godzinie 9,11.30 jak i o 14 spożywam w pracy .Przed 5 posiłkiem pewnie zobaczycie dość dużą przerwę czterogodzinną ale spowodowane jest to tym iż kończę prace o 16 a trening zaczynam o 16.30 .
...
Napisał(a)
Siemanko Wszystkim ,zmieniłem parę rzeczy w swoim jadłospisie i chciałbym żebyście się wypowiedzieli na temat tej rozpiski .
Posiłki są w miarę dostosowane pod prace ,posiłek o godzinie 9,11.30 jak i o 14 spożywam w pracy .Przed 5 posiłkiem pewnie zobaczycie dość dużą przerwę czterogodzinną ale spowodowane jest to tym iż kończę prace o 16 a trening zaczynam o 16.30 .
Posiłki są w miarę dostosowane pod prace ,posiłek o godzinie 9,11.30 jak i o 14 spożywam w pracy .Przed 5 posiłkiem pewnie zobaczycie dość dużą przerwę czterogodzinną ale spowodowane jest to tym iż kończę prace o 16 a trening zaczynam o 16.30 .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Witam.
Godziny posiłków mają charakter wysoce indywidualny - dopasuj do siebie.
Oczyść dietę z bułek które notabene dostarczają dużo pustych kalori i tym samym zabierają miejsce produktom o wysokiej gęstości odżywczej. Wprowadź minimum 0,5-1kg warzyw (różnokolorowych) na dzień, podziel sobie na każdy posiłek, do tego wymień suszone owoce na rzecz świeżych. Ponadto widnieje sporo ryżu - urozmaić źródło węglowodanów ponieważ 300g ryżu na dzień może okazać się szkodliwe. Zadbaj również o minimum 20-25g wartościowego białka na posiłek tak aby osiągnąć tak zwany peak leucynowy. Osobiście uszczupliłbym ilość posiłków do 5. Przede wszystkim dieta ma być różnorodna, rotuj składnikami odżywczymi w miarę możliwości, dieta ma pokrywać zapotrzebowania na wszystkie niezbędne składniki odżywcze - spełniać wymagania ustrojowe. Uzupełniaj omega-3 (dha i epa) tłustą rybą 2-3 w tygodniu
Ile wynosi Twoje zapotrzebowanie kaloryczne do utrzymania masy ciała?
Wstaw zdjęcie sylwetki.
100g płatków owsianych to sporo .. taka porcja może zaburzyć pracę przewodu pokarmowego i zainicjować wzdęciami.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2017-02-16 20:30:17
Godziny posiłków mają charakter wysoce indywidualny - dopasuj do siebie.
Oczyść dietę z bułek które notabene dostarczają dużo pustych kalori i tym samym zabierają miejsce produktom o wysokiej gęstości odżywczej. Wprowadź minimum 0,5-1kg warzyw (różnokolorowych) na dzień, podziel sobie na każdy posiłek, do tego wymień suszone owoce na rzecz świeżych. Ponadto widnieje sporo ryżu - urozmaić źródło węglowodanów ponieważ 300g ryżu na dzień może okazać się szkodliwe. Zadbaj również o minimum 20-25g wartościowego białka na posiłek tak aby osiągnąć tak zwany peak leucynowy. Osobiście uszczupliłbym ilość posiłków do 5. Przede wszystkim dieta ma być różnorodna, rotuj składnikami odżywczymi w miarę możliwości, dieta ma pokrywać zapotrzebowania na wszystkie niezbędne składniki odżywcze - spełniać wymagania ustrojowe. Uzupełniaj omega-3 (dha i epa) tłustą rybą 2-3 w tygodniu
Ile wynosi Twoje zapotrzebowanie kaloryczne do utrzymania masy ciała?
Wstaw zdjęcie sylwetki.
100g płatków owsianych to sporo .. taka porcja może zaburzyć pracę przewodu pokarmowego i zainicjować wzdęciami.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2017-02-16 20:30:17
1
...
Napisał(a)
Jak Dudee już wspomniał warto byś wstawił zdjęcie sylwetki, gdyż parametry nie wskazują na potrzebę masy.
1
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Mało widać prawdę mówiąc Ogólnie widać, zę sylwetka jest bardzo fajna.
Ja raczej typowej masy bym nie robiła, można zrobić lekką redukcję, by odsłonić brzuch, albo np. spróbować z poziomem zero i rekompozycja.
Zmieniony przez - blue_hope w dniu 2017-02-17 22:27:20
Ja raczej typowej masy bym nie robiła, można zrobić lekką redukcję, by odsłonić brzuch, albo np. spróbować z poziomem zero i rekompozycja.
Zmieniony przez - blue_hope w dniu 2017-02-17 22:27:20
6
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Poprzedni temat
Dieta Redukcyjna do oceny :)
Następny temat
Dieta na masę(?), prośba o pomoc (174cm i 79kg)
Polecane artykuły