SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jajka na miękko vs na twardo

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6670

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 45 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 34
Wyżej masz..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51765 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349847
A jeszcze wyżej masz, że nie jest to prawdą.
BTW skład kwasów tłuszczowych żółtka też pomieszany.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
domer
Jakich gorszych tłuszczach?

W końcówce filmu Akop wspomina o takich tłuszczach.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6256 Napisanych postów 75963 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754461
Temperatura może wpłynąć na utlenienie wielonienasyconych kwasów tłuszczowych a nie uwodornienie. Jest to inny proces. W zasadzie 90% źródeł tłuszczów zawieraj pewne ilości wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. Gdyby patrzeć pod tym kątem, to należałoby jeść tylko surowe produkty a to i tak by nie dało gwarancji, że nie dojdzie do utlenienia, ponieważ wpływają na nie również dostępność tlenu, światło, itp.


Zmieniony przez - domer w dniu 2017-03-04 12:08:08

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jedzenie po którym nie przybiera się na wadze

Następny temat

Dieta na masę do oceny, 66kg

WHEY premium