SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

FARMA BIAŁKA - 100 PŁYNNE BIAŁKO JAJ

temat działu:

Farma Białka

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 33149

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12034 Napisanych postów 160423 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234343



OPIS
Płynne białko zawiera w 100% białko jaj. Nic więcej! ​
32 białka jaj kurzych w jednej butelce
Bez dodatków i konserwantów
Pyszne i bardzo łatwe w przygotowaniu jajecznicy czy omletu, pieczenia, gotowania
Dzięki pasteryzacji, idealne do spożycia na surowo lub do przyrządzenia różnych shake'ów proteinowych

Białko jaja kurzego składa się z wody niemal 90% i białka (albumina).

W białkach jaj znajduje się mnóstwo składników odżywczych dobrej jakości (posiadają ponad 145 aminokwasów), jak również są świetną alternatywą dla całych jaj z żółtkiem włącznie, które zawierają tłuszcz i cholesterol. ​​To bardzo ważne dla tych, którzy muszą pilnować zbyt wysokiego poziomu cholesterolu.

Białko jajka jest białkiem charakteryzującym się wysoką wartością biologiczną. Zawiera wszystkie niezbędne aminokwasy egzogenne, czyli te których organizm ludzki nie wytwarza. Dlatego Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) uznała białko jajka za wzorcowe i wykorzystuje się je jako wzór do pomiaru zawartości aminokwasów w innych produktach.

Jeśli chcesz pozbyć się zbędnych kilogramów lub po prostu poprawić swoje zdrowie, zdecydowanie powinieneś dodać białka jaj do swojej diety. Możesz wykorzystać białka jaj do wielu potraw podczas gotowania.

Skład : 100% pasteryzowane białko z kurzych jaj w płynie.


SPOSÓB UŻYCIA
Dzięki naszym płynnym białkom jaj FarmaBiałka możesz bardzo łatwo dodać do swojej diety białko wysokiej wartości biologicznej, łatwo wchłanialne niemal wolne od węglowodanów (1,1%) i tłuszczy (0.5 %) .

Możliwość przechowywania w temperaturze pokojowej (temp. od 0 do +25°C) pod warunkiem, że opakowanie nie zostało otwarte.

Dzięki opatentowanemu procesowi pasteryzacji nasze płynne białko jaj posiada długi termin przydatności do spożycia. Do 6 miesięcy*.
​*(data i nr parti na butelce, pod warunkiem, że opakowanie nie zostało otwarte).

Po otwarciu przechowywać w lodówce (temp. 0°C do +4 °C) - zużyć w ciągu 48h.




SKŁADNIKI AKTYWNE
Porcja 100g
Ilość porcji w opakowaniu 10
Opakowanie 1000g
SKŁADNIKI 100% Płynne Białko Jaj
Zawartość jednej porcji zaw:
Wartości odżywcze w 100g : 50 kcal
Tłuszcze 0,5 g
- w tym nasycone <0,1 g
Węglowodany 1,1 g
- w tym cukry 1,1 g
Białko 10,2 g
Sól* 0,4 g
* Zawartość soli wynika z naturalnie występującego sodu.



KUP TERAZ
https://sklep.sfd.pl/Z_pozostalych_firm..._Farma_Białka_-_100_Płynne_Białko_Jaj-opis36082.html 

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51563 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Super sprawa polecam :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
WHEY premium