never1992Możesz używać mąki ryzowej np, ma sporo wegli kcal , zalewamy taka make wrzątkiem mieszasz , zamykana na 20 min, dodajesz białko banan lub inne owoce ksylitol lub słodzik i masz dobry posiłek i kaloryczny
Na mące ? Nie jadłam
Trochę o apetycie : http://potreningu.pl/articles/3212/dlaczego-nie-mam-apetytu
http://potreningu.pl/articles/4913/brak-apetytu--jak-sobie-radzic/page/2
Często przy braku apetytu odnotowuje się braki w witaminach np. A (zjedz sobie 1-2 razy w tygodniu wątróbkę) oraz witamin z grupy B (można używać B-complex) ponadto braki cynku też powodują lekkie zahamowania apetytu, można go suplementować.
Sam fakt doprawiania mięsa i potraw takimi przyprawami jak pieprz cayenne,bazylia, tymianek, koperek, gorczyca, rozmaryn etc. To takie zioła, które moża spokojnie dodać do miecha, czy ryżu, kaszy, ziemniaków, a wpłyną one korzystnie na proces trawienia.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.