Jak smażyć żeby się nie przypalało i żeby podczas przewracania nie pękały? Na oleju czy jak? Smaże na małej patelni.
...
Napisał(a)
Może ktoś mi pomóc? Chodzi mi o smażenie omletów z płatków owsianymi (z dodatkiem mąki i mleka). Robię metodą ubijania białka.
Jak smażyć żeby się nie przypalało i żeby podczas przewracania nie pękały? Na oleju czy jak? Smaże na małej patelni.
Jak smażyć żeby się nie przypalało i żeby podczas przewracania nie pękały? Na oleju czy jak? Smaże na małej patelni.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Możesz na oleju kokosowym, pamie, maśle klarowanym
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Na początek duzy ogien, dobrze rozgrzać patelnie potem zmniejszyć, najlepiej dać pod przykryciem jak omlet jest gruby. Co do przewracania sprawa prosta, zsuwasz omlet na talerz, przykrywasz go patelnią i obracasz.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły