...
Napisał(a)
okej, tak jak mówiłem jesteś laikiem przeczytałem że cos takiego powinno być i w przerwie policzyłem. Już zabieram się za diete, dzięki :)
...
Napisał(a)
Pisz, jak będzie problem Pozdrawiam
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
W każdym posiłku ma być minimum 20-25g białka, by próg leucynowy mógł zostać osiągnięty, dodaj jaja do śniadania, sporo nabiału, można w jego miejsce wrzucić bardziej wartościwoe białko.
Salami i inne sklepowe szynki do wywalenia, są zakonserwowane i przetworzone.
Domyślam się, że jesteś na utrzymaniu rodziców więc skup się na dobrym białku i tanim : udka z kurczaka ( około 4,-4,50zł za kg), schab, karkówka(około 9-10zł za kg) podroby (są tanie wątróbka, czy serduszka bardzo dobre i w śmiesznej cenie , a o wiele wartościowsze od nabiału, jadaj powiedzmy 2 razy na tydzień) jaja, jak lubisz możesz dodać strączków (ciecierzyca, soczewica etc- przed ugotowaniem trzeba je moczyć, ale dobre jako dodatek)
Reszte wrzuciłam Ci w ściądze, stronę wcześniej
Zmieniony przez - blue_hope w dniu 2017-03-31 06:14:31
Salami i inne sklepowe szynki do wywalenia, są zakonserwowane i przetworzone.
Domyślam się, że jesteś na utrzymaniu rodziców więc skup się na dobrym białku i tanim : udka z kurczaka ( około 4,-4,50zł za kg), schab, karkówka(około 9-10zł za kg) podroby (są tanie wątróbka, czy serduszka bardzo dobre i w śmiesznej cenie , a o wiele wartościowsze od nabiału, jadaj powiedzmy 2 razy na tydzień) jaja, jak lubisz możesz dodać strączków (ciecierzyca, soczewica etc- przed ugotowaniem trzeba je moczyć, ale dobre jako dodatek)
Reszte wrzuciłam Ci w ściądze, stronę wcześniej
Zmieniony przez - blue_hope w dniu 2017-03-31 06:14:31
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Polecane artykuły