...
Napisał(a)
Jak gotuję np. fasolkę szparagową, to wodę słodzę 1 łyżeczką cukru - potem tą wodę wylewam. Jak to jest, czy ten cukier "wsiąka" w fasolkę czy jak wylewam wodę to wylewam wraz z nią cukier i nic z tego cukru nie pozostaje w fasolce?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Witaj,
a fasolka jest słodka? Podejrzewam, że tak a to znak że przynajmniej część cukru się wchłonęła. Ile? Nie wiadomo. Proponuję odzwyczaić się od słodzenia fasolki
a fasolka jest słodka? Podejrzewam, że tak a to znak że przynajmniej część cukru się wchłonęła. Ile? Nie wiadomo. Proponuję odzwyczaić się od słodzenia fasolki
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Coś tam wejdzie w tą fasolkę ale ta łyżeczka to jest taka ilosć pomijalna zapewne.
To jest jak ze wszytskim np solisz ziemniaki które się gotują i ziemniaki są słone więc cos soli się do nich dostało
To jest jak ze wszytskim np solisz ziemniaki które się gotują i ziemniaki są słone więc cos soli się do nich dostało
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły