...
Napisał(a)
nie wiedzialem czy w tym dziale, ale jednak chyba sie miesci.. ryz z biedronki brazowy, czas gotowania 10 min, vo o tym myslicie? pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Bardziej bym szedł w kierunku białego, ale jeśli chodzi o sam brązowy, to jak kolega wyżej wspomniał, ryż to ryż (raczej xd)
...
Napisał(a)
Nie mam jakoś przekonania,normalnie brązowy z 30-40min trzeba gotować i a ten w 10min miękki
--=d(-_-)b=--
...
Napisał(a)
Skoro gotuje się go tylko 10 minut, to musi być wcześniej poddany jakiejś obróbce. Na pewno ma to wpływ na jakość. Sugeruję wybierać zwykły a niekoniecznie błyskawiczny.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły