SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Tłuszcze do smażenia, jak liczyć kaloryczność

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 652

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 165 Wiek 36 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 9444
Jeśli szykuje sobie posiłki na cały dzień i smażę dwa rodzaje mięsa (pierś z indyka i mieloną wołowinę) na 10 gramach oleju kokosowego to jak liczyć te 10 gram tłuszczu? Po 10 gram do wołowiny i indyka czy po prostu całe 10 gram w całodzienny bilans kaloryczny?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 444 Napisanych postów 2520 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 266183
Tyle ile wrzucisz oleju, wrzucasz do makro. Nie wiem jakim cudem z 10g miałoby się zrobić 20
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
Na logikę, skoro masz jedną patelnię i raz dajesz 10g, to nie ma możliwości zdublowania się oleju koko Smażysz na 10g, wrzucasz w bilans 10g.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Białko w diecie [artykuły]

Następny temat

Wątróbka w diecie

WHEY premium