SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jak ważyć mięso?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2395

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 62 Wiek 25 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 354
przykładowo 100g piersi z kurczaka po przygotowaniu waży 70-80 g. Ustalając dietę liczyć kcal dla 100g czy 80?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3036 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349869
Wszystko, nie tylko mięso ważysz przed obróbką termiczną.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Każdy produkt ważysz przed obróbką termiczną.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6272 Napisanych postów 76034 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754872
Zdecydowanie przed obróbką. Polecam poczytać na ten temat artykuły:

http://potreningu.pl/articles/5062/jak-liczyc-i-wazyc-jedzenie
http://potreningu.pl/articles/4639/kiedy-nalezy-wazyc-produkty 

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Skok wagi po redukcji?

Następny temat

Pytania na temat odchudzania

WHEY premium