...
Napisał(a)
Jak to w końcu jest. Gotowanie płatków powoduje utratę ich wartości - twierdzą jedni. A tu w przepisach z kolei widzę gotowanie, nawet 10 minut. Bądź tu mądry i pisz wiersze!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Każda obróbka termiczna powoduje jakieś straty ale się tym nie przejmuj, lepiej płatki owsine ciut podgotować niż wcinać surowe.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Witaj,
podczas obróbki termicznej dochodzi do strat, ale to nie oznacza wcale, że należ wszystko jeść bez niej. Płatki owsiane same w sobie są ciężkostrawne, a bez obróbki jeszcze gorzej.
podczas obróbki termicznej dochodzi do strat, ale to nie oznacza wcale, że należ wszystko jeść bez niej. Płatki owsiane same w sobie są ciężkostrawne, a bez obróbki jeszcze gorzej.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Polecane artykuły