Wiek : 27
Waga : 85
Wzrost : 170
Obwód klatki : 112
Obwód ramienia : 39
Obwód talii : 98
Obwód uda : 65
Obwód łydki : 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 25%
Aktywność w ciągu dnia : praca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia SPLIT po 30 min cardio, 2 x interwały dnt
Odżywianie : mam słabość do słodyczy, ale staram się ograniczać
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów :
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana, low carb
Witam,
Prosiłbym o ocenę dwóch planów żywieniowych w dt i dnt, trening odbywam między ostatnimi dwoma pełnowartościowymi posiłkami. W weekend rest. Do każdego posiłku jem sporo warzyw, wychodzi około 400-500 g dziennie. Zapotrzebowanie tygodniowe do redukowania wynosi w moim przypadku 16100 kcal. Mięsa w jadłospisach staram się w miarę możliwości zamieniać, to samo ze źródłami węglowodanów. Bardzo proszę o uwagi i ewentualne podpowiedzi co zmienić.