SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Alternatywa dla smazenia na głębokim oleju?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3028

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 358 Napisanych postów 953 Wiek 124 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 53586
Jeżeli zależy nam na ograniczeniu wchłaniania tłuszczu podczas smażenia to po prostu można położyć na patelni zwykły papier do pieczenia. Tyle, że nie sprawdzi się to raczej przy panierce - wyjdzie po prostu sucha i "blada". No chyba, że właśnie stosujemy panierkę bogatą w tłuszcz jak nieodtłuszczona mąka kokosowa.

Hey. Don't ever let somebody tell you... You can't do something. Not even me. All right? You got a dream... You gotta protect it. People can't do somethin' themselves, they wanna tell you you can't do it. If you want somethin', go get it. Period.
║Fat-Burners║ http://imgur.com/a/MdOh5 ║Metabolizm║ http://imgur.com/a/bZPkl 
║O3║〔ALA〕https://goo.gl/AfZCMd 〔EPA/DHA 〕https://goo.gl/7oiGaQ ║O6║〔LA〕https://i.imgur.com/MJiJchw.png 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta na mase

Następny temat

Dieta na masę do oceny, 44kg (kobieta)

WHEY premium