Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6263
Napisanych postów
76003
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754688
Zacznij od początku, czyli wypełnienia ankiety działu i wklejenia wyliczeń zapotrzebowania kalorycznego. Poza tym rozpiska, którą wkleiłeś jest skrajnie niedoborowa.
Szacuny
1
Napisanych postów
131
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
7771
flex1976
Podczas budowy masy białko może nawet zejść do 1
,5 g . Kalorycznosc podbijesz tłuszczami .
Podaż białka na poziomie 1,5g/kgmc oznacza, ze prawie pozbywamy się mięsa z diety, bo z samych produktów węglowodanowych i tłuszczy prawie dobijemy do takiego poziomu podaży białka. To oznacza, że mięso jemy bez mała w śladowych ilościach. Czy tak powinno być?
Szacuny
1
Napisanych postów
131
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
7771
Mam na myśli produkty, które są główie węglowodanowe, np. makaron, który także zawiera białko i np. spożywając 400g węglowodanów przy okazji spożywamy już spora ilość białka, także chcąc jeść ok 1,5g/kgmc zostaje bardzo mało miejsca na mięso