Jest sens ściągać panierkę z mięsa? Od razu uprzedzam pytanie, że akurat nie mam możliwości mieć mięso bez panierki, więc stąd moje pytanie i nie pytajcie dlaczego
...
Napisał(a)
Co daje ściągnięcie panierki z mięsa (po usmażeniu fileta z indyka/kurczaka na tłuszczu obtoczonego wcześniej np w jajku i mące, a następnie odsączeniu go na ręczniku papierowym)? Wtedy pozbędziemy się tłuszczu? Wiadomo na pewno trochę tego tłuszczu wsiąknie też w samo mięso, ale już będzie go dużo mniej prawda?
Jest sens ściągać panierkę z mięsa? Od razu uprzedzam pytanie, że akurat nie mam możliwości mieć mięso bez panierki, więc stąd moje pytanie i nie pytajcie dlaczego
Jest sens ściągać panierkę z mięsa? Od razu uprzedzam pytanie, że akurat nie mam możliwości mieć mięso bez panierki, więc stąd moje pytanie i nie pytajcie dlaczego
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Tak, będziesz miał mniej tłuszczu jak i węglowodanów. Możesz próbować wliczyć w bilans, choć jak masz takie mięso codziennie, to warto by pomyśleć o zdjęciu.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
spokojnie mozesz zdjać wtedy troche tłusczu dodasz do bilansu tylko
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły